Vragen ?

Lees de veelgestelde vragen hieronder. Als u het antwoord dat u zoekt niet kunt vinden, staat ons e-mailadres onderaan de pagina!

Bestelling & levering

De gemiddelde levertijd bedraagt 6-12 dagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Hierdoor besparen wij op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening nemen.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link:

https://cimk.nl/apps/parcelpanel

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Onze excuses voor het ongemak.

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.*

*Het komt weleens voor dat wij ter promotie een aantal artikelen GRATIS weggeven. Om de kosten enigszins te dekken rekenen wij hiervoor €6,95 aan verzendkosten.

Ruilen & Retourneren

Sorry, we weten dat dit de saaie juridische mumbo-jumbo is, maar neem even de tijd om ons retourbeleid te lezen. We accepteren retourneren gedurende 14 dagen vanaf de datum van levering/ontvangst van de bestelling.

Niet alle artikelen komen echter in aanmerking. Om in aanmerking te komen voor een retourzending:

  • Artikel(en) moeten binnen 14 dagen na levering/ontvangst van de bestelling worden aangemeld voor retournering en op de post worden gedaan.

  • Artikel(en) waren op het moment van aankoop niet gemarkeerd met "Final Sale" of "Non-Returnable", tenzij defect.
  • Artikel(en) moeten zich in de originele verpakking bevinden, die zich in originele staat moet bevinden.

Dit omvat bijgevoegde hanglabel, schoenendozen en sieradenverpakkingen. U wordt gevraagd om uw fotografische vaardigheden op de proef te stellen en een foto van uw item te verstrekken voordat u het naar ons terugstuurt, zodat we de staat kunnen beoordelen.

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

 

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat.

Track & Trace

Op deze pagina https://cimk.nl/apps/parcelpanel kun je je e-mail adres en ordernummer voeren om je pakketje te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track & Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Onze medewerkers staan ​​24/7 voor je klaar dus je kunt binnen 24-48 uur antwoord verwachten! @: support@cimk.nl